Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :viernes, 7 de diciembre de 2012

Un Lluís Rodero molt inspirat en atac i la bona actuació de Lluís Tomàs sota pals van conduir als d’Albert Folguera a una victòria a la pista, fins ahir infranquejable, del Reus Deportiu
Imatge de Lluís Rodero, protagonista del partit amb tres gols (Foto: Pam Queraltó)
L’ICG Software Lleida va protagonitzar ahir una nova gesta al guanyar per 2-4 a la pista d’uns dels equips capdavanters de l’OK Lliga com és el Reus Deportiu. El conjunt lleidatà va jugar el seu partit, a controlar la pilota i no precipitar-se, i va aconseguir la victòria en una segona part per emmarcar amb un Lluís Rodero espectacular, autor de tres gols. En defensa, el porter Lluís Tomàs també va dissipar qualsevol atac del conjunt tarragoní. El Llista s’enfila a la quarta posició provisional i presenta les seves credencials per disputar la Copa del Rei de l’OK Lliga.

Ni el joc poderós del Reus, ni una pista que encara no coneixia la derrota, van ser un impediment perquè el Llista afrontés el partit amb seguretat. El duel va ser molt igualat en la primera part, amb atacs constants per part dels dos conjunts, que van oferir un hoquei de gran nivell. El primer en avançar-se va ser el Llista. Marc Soler va aprofitar una gran passada per obrir el marcador al minut 9 (0-1). Poc després, Carles Trilla va fallar un penal que hagués significat el 0-2.

El Reus va demostrar ser un equip potent i en un penal en què l’àrbitre va fer canviar de porter a l’ICG Software Lleida, va sortir Carles Estrada per Tomàs, els locals va poder empatar mitjançant Casanovas (1-1). Passat el minut 20 de partit, Dani López es va trobar amb una gran intervenció de Tabal, que va evitar el gol de l’atacant del Llista. Amb aquest marcador igualat es va arribar al descans.

En la segona part, el partit va tenir un protagonista destacat; Lluís Rodero. Al minut 33, el davanter del conjunt lleidatà, que disputarà el partit de les estrelles de l’OK Lliga el proper 29 de desembre, va ser hàbil per batre el porter del Reus (1-2). Amb el neguit al cos, els tarragonins es van bolcar a l’atac i, amb una mica de sort, Casanovas va aconseguir empatar un altre cop el partit (2-2).

Els minuts van anar passant i el partit va arribar en taules al tram final. El Llista, sense pressa i amb un Lluís Tomàs molt segur, va seguir atacant i, al minut 46, una jugada d’autèntica estrella de Rodero, finalitzada amb un xut creuat, va tornar a avançar als d’Albert Folguera (2-3). Amb el Reus buscant el gol a la desesperada, Rodero, en una contra, va sentenciar el partit amb el seu tercer gol del partit i quart de l’equip (2-4). Fins i tot, abans d’acabar el matx, el propi Rodero va disposar d’una falta directa per poder golejar al Reus, però el porter local va poder aturar. Finalment, els tres punts van viatjar fins a Lleida amb un marcador de 2-4.

Amb aquesta victòria, el Llista va trencar la imbatibilitat del Reus a casa i suma la seva tercera victòria consecutiva. Els de Folguera es col·loquen quarts provisionalment amb 19 punts i s’atansen a la Copa del Rei de l’OK Lliga. El pròxim partit dels lleidatans serà el proper 23 de desembre contra el Vendrell, un altre dels equips capdavanters de la competició.

Fitxa tècnica:

REUS DEPORTIU (2): Guillem Tabal (p.), Joan Salvat, Albert Casanovas (2), Marc Ollé, Jordi Adroher, Xavier Rubio, Joan Marsal, Jordi Molet i Adrià Català (p.s.).

ICG SOFTWARE LLEIDA (4): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla, Marc Soler (1), Lluís Rodero (3), Joan Cañellas, Sergi Inglés, Emmanuel Necchi, Jaume Bartés, Dani López i Carlos Estrada (P.S.).

GOLS: 0-1 Soler (min 9); 1-1 Casanovas (p.) (min 11); 1-2 Rodero (min 33); 2-2 Casanovas (min 37); 2-3 Rodero (min 46); 2-4 Rodero (min 47).

ÀRBITRES: Sergi Mayor Olivan i Álvaro de la Hera Jaudenes.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la onzena jornada d’OK Lliga a Reus.