Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :domingo, 14 de octubre de 2012

El conjunt dirigit per Albert Folguera va reclamar un gol de Rodero amb el 3 a 1 en el marcador i després d’aconseguir igualar el partit els locals van desnivellar la balança en el tram final

Imatge de la primera jornada del conjunt lleidatà contra el FC Barcelona (Foto: Moisés Camuñas)
L’ICG Software Lleida va perdre el seu segon partit d’OK Lliga a la complicada pista de l’Igualada. Encara que els lleidatans van merèixer més, el conjunt local va marcar el gol de la victòria en el tram final del partit (a falta d’1 minut i 16 segons per al final). La primera part va acabar amb avantatge de l’Igualada per 2-1. En la segona meitat, l'equip d’Albert Folguera, que va reclamar un gol de Rodero amb el marcador de 3-1, va aconseguir empatar a 3, però finalment els locals van sumar els tres punts.

El conjunt lleidatà, que tornava al Pavelló de Les Comes i es retrobava amb els germans Povedano, va començar l’enfrontament amb molta concentració defensiva. En uns primers minuts molt igualats, Vives va aprofitar una mínima ocasió per avançar als locals en el marcador (1-0). El primer equip del Lleida Llista Blava, demostrant que el partit contra el FC Barcelona no va ser un miratge, va empatar amb un penal transformat per Carles Trilla en el minut 16 (1-1).

Sense perdre la intensitat els lleidatans van seguir atacant i defensant, però un penal assenyalat pels àrbitres en el minut 24 va servir per a que Casadevall, en el rebot, marqués el 2-1. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la segona part, l’ICG Software Lleida va mantenir el seu nivell de joc i concentració, però, al minut 36, l’àrbitre va assenyalar rigorós penal en contra dels lleidatans. L’autor del segon gol, Casadevall va tornar a superar a Lluís Tomàs i va ficar el 3-1 en el marcador. Amb aquesta renda de dos gols en contra, el conjunt lleidatà ho van seguir intentant, però una falta directa llençada per Rodero va provocar les queixes d’alguns jugadors, que van veure entrar la pilota. Els àrbitres no van assenyalar el gol, fet que va emprenyar als visitants.

El conjunt lleidatà va arribar als darrers cinc minuts amb energies per poder fer mal, com així va succeir. Marc Soler va ficar la por al cos dels locals amb el 3-2. L’igualada va demanar temps mort per organitzar-se, però, a la represa , Trilla va sorprendre a tothom amb un golàs des del mig de la pista (3-3). Amb empat en el marcador, els lleidatans van anar en busca de més, tot i això, una pèrdua de pilota a falta de poc més d’un minut es va convertir en una contra fatal que va definir Vives per fer el 4-3.

Amb el temps que restava l’ICG Software ho va intentar sense sort. Amb aquesta derrota el conjunt lleidatà es queda tretzè a la classificació però agafa confiança de cara a posteriors partits, ja que la plantilla comença a aguantar el ritme de la competició. El pròxim dissabte l’ICG Software Lleida visitarà la pista del CP Voltregà (20:00h), que té 3 punts a la classificació.

IGUALADA HOQUEI CLUB (4): Elagi Deitg (p.), Josep Vilaseca, Aleix Vera, Marçal Casadevall (2), Oriol Vives (2), Sergi Pla, Antoni Baliu, Marc Povedano, David Caceres i Albert Povedano (p.s.).

ICG SOFTWARE LLEIDA (3): Lluís Tomàs (p.), Carles Trilla (2), Marc Soler (1), Lluís Rodero, Joan Canellas, Emanuel Nechi , David Busquets, Dani López i Carles Estrada (p.s.).

GOLS: 1-0 Vives (6’); 1-1 Trilla (16’); 2-1 Casadevall (p. )(24’); 3-1 Casadevall (p.) (36’); 3-2 Marc Soler (46’); 3-3 Trilla (47’) i 4-3 Vives (48’).

ÀRBITRES: Joaquín López Varela i Alberto López Expósito.