Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :sábado, 20 de octubre de 2012

L'equip lleidatà continua sense sumar cap punt en el seu retorn a l'OK Lliga. Xavier Armengol i Jordi Romeu van fer els gols en el primer temps

Imatge de Lluís Rodero en un partit de pretemporada (Foto: Lleida Llista Blava)
L'ICG Software Lleida va perdre ahir el tercer partit de la temporada a la pista del Voltregà (2-0). A la mitja part l'equip lleidatà ja perdia per aquest marcador i, a la represa, no va poder fer res per capgirar la situació. El conjunt dirigit per Albert Folguera, que ahir va afrontar el partit amb la baixa del defensa David Busquets, continua sense sumar cap punt, tot i la bona imatge que ofereix.

El partit va començar amb prudència, però el conjunt local ben aviat va voler agafar el control de l’enfrontament. L’ICG Software Lleida, tot i no patir gaire, va rebre el primer gol al minut 17, després de que Armengol transformés una pena màxima (1-0). Sense temps a reaccionar, el conjunt lleidatà va rebre el segon gol. Jordi Romeu, amb una bona rematada des de dins l’àrea va batre a Carlos Estrada (2-0). Amb aquest marcador es va arribar al descans.

A la represa, tot i que l’hoquei, generalment, és un esport amb molts gols no hi va haver cap. El conjunt local va controlar el pas dels minuts, amb alguna aproximació de perill inclosa, i els lleidatans ho van intentar sense sort. Tots dos equips van tenir la possibilitat de fer gol de falta directa, però tampoc ho van aconseguir. Amb el mateix resultat que en el descans es va arribar al final del partit.

Diumenge que ve l'equip lleidatà tornarà a jugar a casa, després de dues sortides consecutives a la lliga. Rebrà la visita del Sant Feliu (12:00h), també ascendit a la màxima categoria aquesta temporada.

Fitxa tècnica:

C.P. VOLTREGRÀ (2): Roger Torello (P.), Xavier Lladó, Juli Anguita, Pol Parareda, Eric Vargas, Jaume Molas, Xavier Armengol (1), Jordi Romeu (1), Sergi Reguero i Ernest Burgaya (P.S).

ICG SOFTWARE LLEIDA (0): Carlos Estrada (P.), Carles Trilla, Marc Soler, Lluís Rodero, Joan Cañellas, Emanuel Nechi, Dani López i Lluís Tomàs (P.S.).

GOLS: 1-0 Armengol (17’); 2-0 Romeu (16’).

ÀRBITRES: German Sandoval i Álvaro de la Hera.