Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :jueves, 1 de noviembre de 2012

Els d’Albert Folguera han aixecat un marcador advers d’1-0 per sumar la primera victòria a domicili en una pista on aquesta temporada havien perdut el Noia i el F.C. Barcelona
Imatge de l'anterior partit del conjunt lleidatà a l'OK Lliga (Foto: Moisés Camuñas)
L’ICG Lleida Llista ha sumat aquest dijous la segona victòria consecutiva, primera a domicili, en la cinquena jornada de l’OK Lliga. El conjunt d’Albert Folguera ha guanyat a la pista de l’Alcoi per 1-2, després de remuntar un partit que perdien per la mínima a la mitja part. Els lleidatans han sortit amb força i concentració en la segona meitat i els gols de Dani López i Emanuel Necchi, aquest últim a falta de 3 minuts per finalitzar, han donat la victòria al Llista.

Les previsions de sumar punts eren complicades, ja que l’Alcoi havia guanyat els seus dos partit a casa davant de dos rivals d’entitat com són el Noia Freixenet i el F.C. Barcelona. Però els d’Albert Folguera han sortit molt concentrats des de l’inici. La intenció del l’ICG Software Lleida era no caure en la dinàmica de joc ràpid dels locals i allargar les possessions per madurar la jugada. Al minut 14, Marc Soler ha fallat un penal a favor del seu equip. Els dos conjunt han disposat de diverses ocasions però a falta de 4 minuts per marxar als vestuaris, David Aguilar ha inaugurat el marcador al desviar una rematada des del mig del camp d’un company (1-0). A falta d’un minut, el conjunt lleidatà ha comés la desena falta, però Lluís Tomàs ha pogut aturar la falta directa executada César Candanedo.

En la segona meitat, el primer equip del Lleida Llista Blava a continuat amb el seu joc de possessió. Tot i sol disposar de dos jugadors de camp per canviar, els lleidatans han arribat més frescos al tram final del partit. Al minut 35, Dani López ha aprofitat una gran acció del seu equip per empatar el partit (1-1). Amb el resultat a favor, els visitants s’han fet els dominadors del matx i han castigat a l’Alcoi a falta de 3 minuts per finalitzar. Emanuel Necchi ha pogut perforar la porteria defensada per Marcel Luzón per fer l’1-2. Als últims instants, el Llista ha continuat amb els possessions llargues però amb dos homes guardant les espatlles per una possible pèrdua de pilota.

Victòria molt treballada del conjunt lleidatà que puja fins a la desena posició en la classificació i que confirma el bon estat de forma dels seus jugadors. A més, els d’Albert Folguera són el quart equip menys golejat de l’OK Lliga amb 13 gols, darrera del Vic (5), Voltregà (11) i F.C. Barcelona (11). L’ICG Software Lleida tornarà a jugar aquest diumenge, a casa. Rebrà al pavelló municipal Onze de Setembre la visita del Lloret (12 h), que es troba a la part baixa de la classificació.

Fitxa tècnica:

ENRILE PAS ALCOI (1): Marcel Luzón (P.), Kilian Aguilar, Juan José López, Marc Ortells, Francisco Rico, David Aguilar (1), César Candanedo, Carlos Pérez, Marc Figa i Luis Aceituno (P.S.)

ICG SOFTWARE LLEIDA (2): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla, Marc Soler, Lluís Rodero, Joan Cañellas, Emanuel Nechi (1), Dani López (1) i Carlos Estrada (P.S.).

GOLS: 1-0 Aguilar (21’); 1-1 López (35’) i 1-2 Necchi (47’).

ÀRBITRES: José Juan Melero López i Sergi Mayor Olivan.