Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :domingo, 3 de febrero de 2013

El conjunt lleidatà guanya el FC Barcelona en un duel marcat per la intensitat de tots els jugadors i les aturades de Lluís Tomàs, que va evitar el gol de l’empat a falta de 9 segons
Imatge de la celebració dels jugadors del Llista al Palau Blaugrana (Foto: Pam Queraltó)
L’ICG Software Lleida va assaltar el Palau Blaugrana en la seva visita al totpoderós FC Barcelona, segon classificat de l’OK Lliga. L’entrenador del Llista, Albert Folguera, va declarar a la prèvia del partit que temia que el Barcelona pagués els plats trencats de la derrota de la jornada anterior contra l’Igualada amb el conjunt lleidatà. Res d’això. Els llistats van sortir sense por i van impedir que el Barça marxés en el marcador. A la segona meitat, els d’Albert Folguera van sorprendre als locals i van poder donar la campanada amb l’actuació destacada de Carles Trilla, Lluís Rodero i el porter Lluís Tomàs

El partit es va iniciar amb un tempteig entre els dos equips. Passats els primers 3 minuts de joc, el Barcelona va proposar una defensa avançada que va complicar les transicions defensa-atac del Llista. En defensa, el homes d’Albert Folguera no van deixar cap forat i Lluís Tomàs va tallar totes les passades al segon pal que intentaven els blaugranes. Al minut 10, Rodero va provocar un penal que va transformar Carles Trilla per avançar el seu equip (0-1). Amb aquest panorama, els locals van buscar contres ràpides aprofitant la seva qualitat i van aconseguir empatar gràcies a Ordeig (1-1).

El conjunt lleidatà es va mantindre fort en defensa, però la mala sort va fer que encaixés el segon gol. Lluís Tomàs va aturar un penal llançat per Miras, però el propi jugador blaugrana va aprofitar el refús per establir el 2-1. Soler i Rodero van tindre l’ocasió d’empatar el partit, però el porter local, Sergi Fernández, ho va evitar. El Barça, que té cada cop més lluny la primera posició de l’OK Lliga, arribava al descans per sobre 2-1

A la segona part, Trilla va empatar al primer minut de joc amb un xut col•locat i fort (2-2). Sense temps per assimilar la situació, Rodero va fer un gol ‘marca de la casa’, després de batre a Fernández amb una mitja volta (2-3). El Barça va començar a notar la pressió i es va precipitar en algunes accions, cosa que va afavorir els interessos lleidatans per arrencar contres perilloses. A falta de 10 minuts per acabar el partit es va tornar boig. L’argentí Pablo Álvarez va empatar el matx (3-3) i va donar el segon revés als visitants després de definir una contra que posava el seu equip per damunt (4-3).

Ràpidament va reaccionar el Llista, que amb una falta directa executada per Rodero va igualar el marcador de nou (4-4). Al minut 45, Trilla va tornar a col•locar la pilota a l’escaire de la porteria defensada per Fernández per fer el 4-5. En la següent acció, el blaugrana Marc Torra va enviar la pilota al pal. Qui no va fallar va ser Rodero, que a la contra va marcar el 4-6 i va provocar que al Palau s’escoltés als 150 aficionats lleidatans desplaçats a Barcelona. A falta de 4 minuts semblava tot sentenciat, però el Barça va retallar distàncies amb un gol de Torra (5-6). Finalment, a falta de 9 segons, el Llista va cometre la desena falta, però Álvarez no va aprofitar l’oportunitat d’empatar el partit i Lluís Tomás va desviar la pilota.

Victòria molt merescuda del Llista, que comença la segona volta amb molta força. Els lleidatans segueixen a la sisena posició de la Lliga. Diumenge que ve l’ICG Software Lleida rebrà la visita de l’Igualada al pavelló Onze de Setembre (12 h.).

Fitxa tècnica:

F.C. BARCELONA (5): Sergi Fernández (P.), Mai Ordeig (1), Pablo Álvarez (2), Marc Torra (1), Reinaldo –cinc inicial- Marc Gual, Sergi Miras (1), Sergi Panadero, Marc Julià i Aitor Egurrola (P.S.).

ICG SOFTWARE LLEIDA (6): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla (3), Marc Soler, Lluís Rodero(3), Emmanuel Necchi –cinc inicial- Joan Cañellas, Sergi Inglés, Jaume Bartés, Dani López i Carlos Estrada (P.S.).

GOLS: 0-1 Trilla (p.) (min 10); 1-1 Ordeig (min 13); 2-1 Miras (min 18); 2-2 Trilla (min 26); 2-3 Rodero (min 27); 3-3 Álvarez (min 40); 4-3 Álvarez (min 42); 4-4 Rodero (min 43); 4-5 Trilla (min 45); 4-6 Rodero (min 46); 5-6 Torra (min 49).

ÀRBITRES: José Juan Melero López i Gonzalo Dapena Taboada.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la setzena jornada de l’OK Lliga al Palau Blaugrana de Barcelona. 150 aficionats de l’ICG Software Lleida es van desplaçar fins al pavelló.