Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :domingo, 7 de octubre de 2012

El conjunt dirigit per Albert Folguera ha ofert una bona imatge en el seu primer partit de l’OK Lliga davant de les 1.000 persones que han omplert el pavelló Onze de Setembre
Imatge de Dani López durant el transcurs del partit (Foto: Moisés Camuñas)
L’ICG Software Lleida ha venut cara la seva pell contra el FC Barcelona però ha acabat caient en el seu primer partit de retorn a l’OK Lliga. El conjunt dirigit per Albert Folguera, esperonat per un Onze de Setembre ple fins a la bandera amb 1.000 persones, ha mostrat una bona imatge. La primera meitat, amb alternatives per ambdós conjunts, ha sigut molt igualada i espectacular. La segona part del partit, amb el conjunt lleidatà més cansat, ha sigut favorable al Barça, que amb 2 gols de Marc Torra ha sentenciat el partit.

Els primers compassos de l’ICG Software Lleida en el seu retorn a l’OK Lliga han sigut esperançadors. Al minut 5, Carles Trilla ha estat apunt de sorprendre a Aitor amb un xut des de lluny. Poc després, Marc Soler també ha posat en problemes al porter blaugrana. El Barça, que no aconseguia combinar bones jugades per culpa de la defensa lleidatana, ho ha provat de lluny i, Torra, al minut 10, ha enviat una pilota al travesser. Quan millor estava el Llista ha vingut el gol visitant. Al minut 18, Sergi Miras ha aprofitat el seu propi refús per batre a Lluís Tomàs per sota del seu cos (0-1).

Tot i el gol, el conjunt lleidatà ho ha seguit provant i ha obtingut el premi al minut 24, quan Necchi, en una contra, ha definit de manera perfecta un mà a mà contra el porter blaugrana (1-1). L’alegria, però, ha durat poc temps ja que en la següent acció els àrbitres han assenyalat penal a favor del Barça i Miras ha tornat a posar per davant al seu equip en el marcador (1-2). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la represa, l’ICG Software Lleida ha sortit amb la mateixa filosofia, encara que el desgast físic ha començar a passar factura. Un desafortunat Rodero ho ha provat de tot maneres, però algunes vegades el porter i altres els pals han fet que el golejador del Lleida es quedés amb la mel als llavis. Al minut 30, després de que Rodero errés un penal, Torra s’ha tret de la màniga una rematada molt potent que ha superat a Lluís Tomàs (1-3). A partir d’aquí, el Barça s’ha dedicat ha gestionar el temps i a fer possessions llargues.

Abans d’arribar al minut 40 de la segona part, els blaugranes han sentenciat en una jugada polèmica, ja que un davanter del conjunt visitant abans de rematar ha tocat la bola amb el patí. Finalment, els àrbitres han donat el gol a Torras (1-4). En els minuts finals, l’ICG Software Lleida ha seguit atacant amb més cor que cap però no ha pogut modificar el marcador.

Amb aquest partit, el Llista dóna per iniciada la temporada i deixa molt satisfets als aficionats que han omplert el pavelló Onze de Setembre. El cap de setmana que ve el conjunt lleidatà es desplaçarà a la pista de l’Igualada.

Fitxa Tècnica:

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs (p.), Carles Trilla, Marc Soler, Lluís Rodero, Joan Canellas, Emanuel Nechi (1), David Busquets i Dani López.

F.C. BARCELONA: Aitor Egurrola (p.), Josep Maria Ordeig, Marc Torra (2), Sergi Panadero, Marc Julià, Reinaldo Garcia, Jordi Gabarra, Sergio Miras (2) i Marc Gual.

GOLS: 0-1 Miras (18’); 1-1 Necchi (24’); 1-2 Miras (p. )(24’); 1-3 Torras (30’) i 1-4 Torras (37’).

ÀRBITRES: Alberto Veiga Martínez, i Maria Teresa Martínez Cancelo.