Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :sábado, 6 de octubre de 2012

L’ICG Software Lleida torna a l’OK Lliga després de dues temporades en Primera Divisió amb la il·lusió de saber que s’estan fent bé les coses i amb la prioritat de quedar-s’hi
Imatge del Trofeu Ciutat de Lleida (Foto: Lleida Llista Blava)
La primera plantilla del Lleida Llista Blava es troba a un dia de debutar oficialment a l’OK Lliga, la màxima competició d’hoquei nacional. Enguany, podríem dir que és la temporada de la recol·lecta ja que el Llista està agafant els fruits del bon treball realitzat en aquestes dues darreres temporades, després de caure de l’OK Lliga. Amb el pressupost d’aquesta temporada cobert, el primer equip de l’entitat intentarà afrontar cada partit com un premi i intentarà salvar la categoria. 

El primer canvi visible radica en el nom del primer equip. El conjunt dirigit per Albert Folguera, que compleix la seva quarta temporada consecutiva comandant la banqueta lleidatana, s’anomenarà ICG Software Lleida. Aquest canvi és degut a l’acord de patrocini entre l’entitat d’hoquei patins i l’empresa lleidatana ICG Software i que ha permès al club quadrar el tema pressupostari. A més, el conjunt lleidatà portarà el logotip de l’empresa al centre de la samarreta. 

L’altre canvi és la gran acollida de la gent en aquest retorn a l’OK Lliga. El Llista té 430 abonats i fa setmanes que va superar la xifra de la passada temporada, que es va tancar amb 270 abonats. L’objectiu del club és arribar als 500 abonats. Aquest fet, molt probablement, deixant de banda que estar a la màxima categoria té una expectació forta, la campanya d’abonats del club, amb preus de 30 euros, 25 si ets soci d’un altre club de la ciutat, també és determinant. Amb aquest preu, l’entitat posa el llistó de cada partit a l’Onze de Setembre a 2 euros. 

En l’àmbit esportiu el club segueix en la mateixa línea de les últimes temporades. Solament han arribat 4 jugadors de refresc a la plantilla per cobrir les baixes dels 4 jugadors que han marxat. Les baixes dels germans Povedano, Marc Muntané, per decisió tècnica, i la d’Albert Soteras, que es va retirar aquest estiu de l’hoquei patins, han obligat al club acudir al mercat en busca de reforços. Seguint els paràmetres i les observacions d’Albert Folguera, que sempre té l’última paraula en tema d’incorporacions, Carles Estrada, Joan Cañellas, Emanuel Necchi, tots tres procedents del Vila-seca, i Dani López, procedent del CP Calafell, han sigut els escollits per augmentar el nivell de l’equip. A més, el club ha incorporat a Isidre Brufau com a preparador físic i segon entrenador.

La pretemporada del conjunt lleidatà ha estat molt irregular. Els d’Albert folguera han guanyat els dos primers enfrontaments davant del Bell-lloc (1-5) i la Secció Espanyola Sub-20 en el Trofeu Ciutat de Lleida (3-2), però ha perdut contra el Vic (6-2), Noia (8-3), Calafell (9-2) i Vendrell (7-2), rivals d’OK Lliga. En els partits contra rials de la mateixa competició s’ha pogut veure que el conjunt lleidatà es quedava un punt físic per sota del seu rival. Encara que el conjunt lleidatà va començar bé els entrenaments de pretemporada, fins fa poc més d’una setmana no ha pogut exercitar-se amb la plantilla sencera ja que David Busquets ha patit una problemes gàstrics que l’han deixat fora gairebé tota la pretemporada. 

Amb la línea continuista del club i l’arribada de l’esperada OK Lliga es presenta una temporada apassionant a l’Onze de Setembre. 

Plantilla de l’ICG Software Lleida 2012-2013 

Porters 

Lluís Tomàs Toha (26 anys): El de Tremp parteix com el porter titular de l’equip. La seves actuacions les darreres temporades l’han portat a ser un dels porters més segurs de la Lliga. 

Carles Estrada Garcia (24 anys): Porter amb grans reflexos i anticipació. El de Montblanc, tot i ser una incorporació d’aquesta temporada, ja coneix el club ja que va jugar amb anterioritat durant tres temporades. 

Defenses 

Carles Trilla Ruiz (29 anys): El lleidatà va tornar la temporada passada al club de la seva vida després de jugar una campanya amb el Calafell. És clau en els esquemes d’Albert Folguera. Tàcticament és molt bo i també té gol. 

David Busquets de la Vega (36 anys): El veterà jugador nascut a Igualada és tècnicament un dels millors de l’equip. Sap trobar solucions a qualsevol tipus de situacions. Arriba amb un estat físic per sota de la resta dels seus companys ja que solament fa una mica més d’una setmana que s’entrena. Aporta moltes coses a l’equip. 

Joan Cañellas Martín (25 anys): El d’Igualada és un jugador ràpid i que treballa molt per l’equip. Vol demostrar la seva qualitat amb el ICG Software Lleida. 

Davanters: 

Lluís Rodero Amorós (32 anys): El de les Borges Blanques va ser escollit millor jugador de la passada temporada a Primera Divisió. És un davanter molt golejador i amb gran tècnica. Aquesta temporada continuarà sent el referent atacant. 

Marc Soler Duran (31 anys): El ràpid jugador de Peria ha ser un dels referents atacants i també ha de repartir joc. És un davanter molt incòmode de defensar i amb gran anticipació. 

Emanuel Necchi Garcia (24 anys): L’argentí pot ser una de les peces bàsiques d’Albert Folguera. Ofereix molt treball i lluita. 

Daniel López Raballo (27 anys): El d’Igualada tindrà una bona oportunitat de demostrar la seva qualitat a Lleida. Destaca per la seva corpulència, experiència i gran capacitat de rematar. 

Base: 
Porters: Juan Sanjosé (21 anys)i Marc de La Cruz (19 anys). 
Defenses: Sergi Inglés Carrión (20 anys)i Albert Arnau (20 anys).
Davanters: Pol Pérez (18 anys) i Albert Ribalta (19 anys). 

Cos tècnic: 

Albert Folguera Felip (47 anys): El de Bell-lloc complirà la seva quarta temporada al club. És un entrenador que encaixa molt bé amb la filosofia del club i que aposta molt per la gent de la casa. 

Isidre Brufau i Sans (Preparador físic i segon entrenador), Miquel Genís (Fisioterapeuta)i Isidre Trilla (Delegat).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HOQUEI //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //