Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :domingo, 4 de noviembre de 2012

El conjunt lleidatà va sumar la seva tercera victòria consecutiva en un partit molt vibrant i puja a la setena plaça de la classificació de l’OK Lliga
Imatge d'una acció de Necchi contra el Lloret (Foto: Moisés Camuñas)
L’ICG Software Lleida ha aconseguit aquest migdia una nova victòria a l’OK Lliga davant del CH Lloret en la sisena jornada de competició. El partit va ser dominat pel conjunt lleidatà, però els visitants van ficar la por a l’Onze de Setembre en alguns moments del partit. Lluís Rodero es va convertir en el millor jugador del matx amb 4 gols. Amb aquest triomf, el primer equip del Lleida Llista Blava tanca una setmana perfecta amb nou punts dels nou possibles.

El matx va començar amb un gol molt ràpid de Lluís Rodero, que va definir davant del porter rival (1-0). La alegria va durar poc, ja que Raül Pelicano, el millor del seu equip, va empatar un minut després (1-1). A partir d’aquí, els dos conjunts no van aprofitar les seves ocasions i les defenses van superar els atacs. Amb el joc molt igualat, Lluís Tomàs va aparèixer amb una gran aturada i Necchi, en el minut 21, va tornar a posar a l’ICG Software Lleida per damunt en el marcador (2-1). Amb aquest resultat favorable als locals es va arribar al descans.

A la represa, el partit va guanyar en intensitat i emoció i es van veure molts gols. Aquest període va començar amb un penal en contra del Llista que transformava de manera molt solvent Pelicano (2-2). Un minut després, Rodero batia de nou a Ferran Serra en una gran contra del conjunt lleidatà (3-2). Un dels homes destacats del partit, Carles Trilla, va aparèixer per posar el 4-2, després d’aprofitar un rebuig del porter visitant. Poc després, el Lloret va contestar amb una contra perfecta que Xavier va finalitzar molt fàcilment (4-3).

Amb aquest marcador, el conjunt visitant va posar el nerviosisme a l’Onze de Setembre. Els locals van cometre la desena falta, però Pelicano va fallar el llançament de la falta directa. En la següent acció, l’àrbitre va anul·lar un gol de Rodero per falta i, en el minut 40, Carles Trilla va veure una targeta blava per cometre falta sobre un rival i va deixar el seu equip amb un jugador menys. El Lloret no va aprofitar l’acció de falta directa, però Pelicano va aconseguir empatar el partit en el minut 42 amb un xut molt fort (4-4). En la següent acció, el Llista va recuperar al jugador exclòs i, Carles Trilla va aprofitar un penal per donar aire als seus (5-4). De la mateixa manera, Lluís Rodero va posar dos gols per sobre al conjunt lleidatà en el minut 45 (6-4).

El Lloret no va llençar la tovallola i, Jordi Rodríguez va tornar a escurçar distàncies (6-5). En els darrers dos minuts, el matx va ser molt vibrant. El davanter del Llista, Rodero, va aconseguir un gran gol (7-5), però el Lloret, mitjançant Enric Torner, va respondre ràpidament (7-6). El porter visitant, intentant jugar amb superioritat, en el penúltim atac de l’ICG Software Lleida va sortir de la seva porteria quan la pilota era per darrera de la mateixa, cosa que va aprofitar Rodero per fer una passada de la mort a Dani López, que va tancar el marcador amb el definitiu 8-6.

Amb aquesta victòria, l’equip lleidatà s’allunya més de les posicions de descens i fa bo l’esperit Busquets, al qual es refereix la plantilla per explicar el bon moment que passa l’equip. L’ICG Software Lleida es col·loca setè a la classificació i dissabte que ve (20:00h), jugarà la setena jornada de l’OK Lliga a la pista del Calafell, cuer del campionat.

Fitxa tècnica:

ICG SOFTWARE LLEIDA (8): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla (2), Marc Soler, Lluís Rodero (4), Joan Cañellas, Sergi Inglés, Emanuel Nechi (1), Dani López (1) i Carlos Estrada (P.S.).

C.H. LLORET (6): Ferran Serra (P.), Raül Pelicano (3), Jordi Rodríguez (1), Marc Gómez, Xavier González (1), Daniel Rodríguez, Roger Perarnau, Enric Torner (1) i Oriol Perarnau (P.S).

GOLS: 1-0 Rodero (2’); 1-1 Pelicano (3’); 2-1 Necchi (21’); 2-2 Pelicano (27’); 3-2 Rodero (28’); 4-2 Trilla (35’); 4-3 Xavier (37’); 4-4 Pelicano (42’); 5-4 Trilla (43’); 6-4 Rodero (45’); 6-5 Jordi (46’); 7-5 Rodero (48’); 7-6 Torner (48’); 8-6 López (49’).

ÀRBITRES: Xavier Galán Garcia i Joaquín López Varela.