Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :domingo, 13 de enero de 2013

L’equip lleidatà va equilibrar el partit amb un gol de Dani López a falta de 6 minuts. Amb aquest punt, els d’Albert Folguera disputaran el torneig que es juga a Oviedo del 28 de febrer al 3 de març
Imatge d'un atac de Lluís Rodero contra el Noia Freixenet (Foto: Pam Queraltó)
L’ICG Software Lleida va aconseguir el premi merescut al gran tram de temporada que està realitzant. El conjunt lleidatà, a falta d’una jornada per finalitzar la primera volta, va sumar un punt contra el Noia Freixenet i es va classificar matemàticament per disputar la Copa del Rei. Els d’Albert Folguera no ho van tenir gens fàcil contra un Noia molt combatiu i intens. Després de marxar al descans per damunt en el marcador, el Llista va veure com el conjunt visitant remuntava el partit, però l’ànim del públic present a l’Onze de Setembre i la figura de David Busquets, que va anar a veure els seus companys, van donar forces extres als lleidatans i Dani López va acabar empatant.

El Llista va afrontar el partit amb calma i sense cap tipus de precipitació, però el Noia va sorprendre amb un gol ràpid de Joan Feixas (0-1). Després del cop, el conjunt lleidatà va seguir la mateixa dinàmica: controlar la pilota i evitar la contra dels barcelonins. El pas dels minuts va madurar el joc del Llista, que va empatar al minut 13 mitjançant Carles Trilla (1-1).

El Noia va saber jugar el seu partit i Pau Bargalló no va perdonar davant Lluís Tomàs (2-1). L’alegria dels visitants no va durar molt, ja que Lluís Rodero es va citar amb el gol de falta directa (2-2). Un minut després, Necchi va aprofitar una bona ofensiva dels d’Albert Folguera per posar el 3-2. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part, es va veure un Noia molt efectiu que va posar les coses difícils als lleidatans. Al minut 25, Lluís Tomàs va aturar un penal executat per Eloi Mitjans. La següent oportunitat de pena màxima dels visitants va ser aprofitada per Joan Feixas, que va empatar el partit a 3. Entrant en els últims 10 minuts de matx, Aleix Esteller va capgirar el resultat i va establir el 3-4. A partit d’aquí, un Llista arriscat va tancar el Noia a la seva àrea i Dani López, a falta de 6 minuts, va ficar el definitiu 4-4. Fins al final, els dos conjunts van gaudir d’ocasions per emportar-se el gat a l’aigua però el marcador no es va moure i els punts es van repartir.
Imatge de tota la plantilla de l'ICG Software Lleida, el president i Txema Alonso amb David Busquets, que va visitar als seus companys (Foto: Pam Queraltó)
Les derrotes del Voltregà, el Lloret i l’Igualada i el punt sumat ahir a l’Onze de Setembre han classificat matemàticament els d’Albert Folguera per al torneig de la Copa del Rei, que es disputarà a Oviedo entre el 28 de febrer i el 3 de març i que aplegarà els 8 primers classificats al final de la primera volta. El Llista feia nou anys que no disputava aquest torneig. Els lleidatans es queden cinquens a la classificació amb 24 punts i viatjaran el dissabte 26 de gener a la Corunya per enfrontar-se al Liceo, líder de l’OK Lliga, i tancar la primera volta.

Fitxa tècnica:

ICG SOFTWARE LLEIDA (4): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla (1), Marc Soler, Lluís Rodero (1), Joan Cañellas, Sergi Inglés, Emmanuel Necchi (1), Jaume Bartés, Dani López (1) i Carlos Estrada (P.S.).

C.E. NOIA FREIXENET (4): Xavier Puigbi (P.), Jaume Farrés, Aleix Esteller (1), Jordi del Amor, Eloi Mitjans, Joan Feixas (2), Antonio Seró, Pau Bargalló (1), Gerard Teixidó i Alex Ribó (P.S).

GOLS: 0-1 Feixas (min 2); 1-1 Trilla (min 13); 1-2 Bargalló (min 17); 2-2 Rodero (min 19); 3-2 Necchi (min 20); 3-3 Feixas (p.) (min 36); 3-4 Esteller (min 40); 4-4 López (min 44).

ÀRBITRES: Rubén Fernández García i Alberto Veiga Martínez.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la catorzena jornada de l’OK Lliga al Pavelló Municipal Onze de Setembre de Lleida.