Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :viernes, 4 de enero de 2013

El conjunt d’Albert Folguera empata als últims segons contra un necessitat Òptica Blanes i es queda molt a prop de jugar el torneig que es disputarà a Oviedo
Imatge de l'últim partit que va disputar l'ICG Software Lleida a l'Onze de Setembre (Foto: Moisés Camuñas)
L’ICG Software Lleida va inaugurar l’any 2013 amb un empat a 4 a la pista de l’Òptica Blanes. A falta de dos jornades per finalitzar la primera volta de l’OK Lliga, el conjunt d’Albert Folguera es va presentar sense complexos a la pista gironina i va treure un punt vital per atansar-se més a la Copa del Rei, que es disputarà a Oviedo a finals de febrer i principis de març. Lluís Rodero, tot i les molèsties musculars que arrossega, va donar la cara pel seu equip i va aconseguir els dos últims gols.

El partit va ser molt disputat i emocionant fins al final. Els d’Albert Folguera van obrir el marcador amb el gol de Joan Cañellas (0-1), al minut 12. La rèplica local va ser immediata i Grassas va empatar el matx (1-1). Tres minuts després, Bargalló va ficar el seu equip per davant en el marcador (2-1) i Teixidó va aconseguir que el seus arribessin 3-1 al descans.

A la represa, Manu va retallar distàncies (3-2), però el rival no va cedir terreny i Bargalló va tornar a marcar pel seu equip a cinc minuts per finalitzar (4-2). El Lleida Llista no va llançar la tovallola i Rodero, tot i arrossegar una lesió muscular, va marcar en els últims 3 minuts els 2 gols que van donar l’empat als lleidatans (4-4). L’últim, a falta de 30 segons, va vindre després una targeta blava al local Ridaura.

Lluís Rodero, el màxim anotador de l’equip, ja suma 19 gols a l’OK Lliga. L'empat manté l’ICG Software Lleida en el 4t lloc a la taula classificatòria, amb 23 punts, i té més a prop el passaport per disputar la Copa del Rei. A més, encadena cinc jornades sense conèixer la derrota (4 victòries i 1 empat). El Lleida Llista rebrà el pròxim diumenge el Noia Freixenet per disputar a l’Onze de Setembre la catorzena jornada de l’OK Lliga.

Fitxa tècnica:

MURALLA OPTICA BLANES (4): Enric Núñez (P.), Ferran Formatje, Àlex Cantero, Joan Manuel Grassas (1), Kimi Ridaura, Lluís Teixidó (1), Francesc Bargalló (2), Alexandre Ridaura i Jaume Llaverola (P.S).

ICG SOFTWARE LLEIDA (4): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla, Marc Soler, Lluís Rodero (2), Joan Cañellas (1), Sergi Inglés, Emmanuel Necchi (1), Víctor Rubio, Dani López i Carlos Estrada (P.S.).

GOLS: 0-1 Cañellas (min 12); 1-1 Grassas (min 12); 2-1 Bargalló (min 15); 3-1 Teixidó (min 20); 3-2 Necchi (min 37); 4-2 Bargalló (min 45); 4-3 Rodero (min 47); 4-4 Rodero (min 49).

ÀRBITRES: Óscar Valverde Munuera, i Alberto López Expósito.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la tretzena jornada de l’OK Lliga a Blanes.